Blommor

Vid begravningar så är det en stark önskan hos många anhöriga att låta sorgbinderier pryda både kistan såväl som lokalen. Vi på Väddö Begravningsbyrå hjälper dig med alla blomsterarrangemang som Du önskar inför begravningen, oavsett om Du har specifika önskemål kring blommorna eller om Du önskar att vi ska utforma sorgbinderierna för att passa den aktuella begravningen.

Vi har valt ut blomsterleverantörer som har fantastiskt fina blommor och som vi litar på till 100 %. Dessa gör självfallet otroligt fina jobb, och då vi även är kostnadseffektiva så kan vi erbjuda dessa vackra blommor till förmånliga priser. Självfallet av bästa kvalitet. För oss är det viktigt att Du som kund känner dig trygg med att låta oss ansvara för de blommor som du önska pryda kista och begravningslokalen med.

För att beställa era sorgbinderier kan Du ringa direkt till oss. Vi har en lång erfarenhet av begravningar och en djup kompetens för att skapa ett rum för farväl i frid. Du kan därför känna dig trygg med att låta oss ta fram de blomsterarrangemang som önskas kring ett dödsfall, oavsett vilka önskemål Du än har. Låt oss hjälpa dig.