Duktiga solister till begravnigen

Över åren har vi lärt känna många duktiga sångare och sångerskor som hjälper till att skapa en vacker begravningscermoni

Kontakta oss idag

Solist

Väddö Begravningsbyrå har under våra år skapat ett gediget register på duktiga solister och musiker, vilka vi varmt kan rekommendera. Alla har de  gemensamt att de vill förgylla ceremonin med sin sång och musik.

Solisten/musikern kontaktar dig och du framför dina önskemål. Tillsammans planerar ni för val av sång/ musik som ska framföras. Är Du osäker på vad som kan passa ger de förslag på lämpliga låtar. De flesta har sin egen hemsida där det finns möjlighet att i förväg lyssna in den aktuella.

Kostnaden för en solist är individuell, men ca.2000 - 4000 kr. Ersättning för resa kan tillkomma, om det handlar om längre avstånd. Det är inte fel att ta upp detta i första kontakten per telefon. Betalning brukar skötas kund och solist emellan.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss