Duktiga solister till begravnigen

Över åren har vi lärt känna många duktiga sångare och sångerskor som hjälper till att skapa en vacker begravningscermoni

Kontakta oss idag

Solist

Vi på Väddö Begravningsbyrå har under våra år skapat ett gediget register på duktiga solister som vi varmt kan rekommendera . Det finns både kvinnliga och manliga, sångare, musiker och alla har de det gemensamt att de vill vara med och skapa en vacker ceremoni , ett vackert minne för det fortsatta livet.

Du kommer att bli kontaktade av solisten och ni gör upp om vad som ska framföras, har Du egna önskemål är det bra om Du i förväg tagit fram information om önskade låtar. Är Du osäker så kommer våra rekommenderade solister med förslag på lämpliga låtar och kan låta dig få höra hur det låter om Du är osäker.

Kostnaden för en solist är individuell men brukar ligga på mellan 1500 till 3000 kronor. Ersättning för resa kan tillkomma om det handlar om längre avstånd. Det är inte fel att ta upp detta när du får kontakt per telefon med den aktuella solisten, oftast brukar ersättningen gå genom begravningsbyrån som ersätter solisten såsom en anställd eller som betalar den utställda fakturan från solisten om denna har F-skattsedel.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss

Kontakta oss
0176-224480 Norrtälje

0176-50700 Väddö

info@vaddobegravningsbyra.se

Hitta hit

Norrtälje, Esplanaden 14

Väddö, Simpnäsvägen 15

Orgnr: 559030-7905

Swishnr. 123 653 48 46

Väddö Begravningsbyrå AB

Vi gör vårt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Att du känner dig trygg med arrangemanget och nöjd med resultatet. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravstenar. 

Du kan även beställa kistdekorationer, urndekorationer, kransar, sorgbuketter, sorgarrangemang, hjärtan m.m

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Väddö Begravningstjänst aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Väddö Begravningstjänst.