Tackkort

Efter en begravning är det oerhört uppskattat att få ett tackkort för ens närvaro och deltagande i sorgen av den avlidne.

Personliga tackkort

Om Du önskar att framföra ert tack till släkt och vänner kan vi på Väddö Begravningsbyrå erbjuda flera personliga alternativ som hjälper dig att utforma tackkorten såsom du önskar.

Bland motiven finner Du vackra solnedgångar och fridfulla stränder som Du kan kombinera med den avlidnes namn samt födelse- och dödsdatum. Utöver detta kan Du välja till lagerstext till sidan 3, ha en personlig text på insidan samt inkludera kuvert om så önskas. 

I brist på tid kan vi även skriva ut adressetiketter samt frankera och posta tackkorten åt dig till en kostnad av 15kr/st. detta inkluderar kort med lagertext. Om Du önskar kan vi självfallet adressera korten manuellt med en vacker handstil för en kostnad av 20kr/st., inkl. kort med lagertext.

Vi sänder ett korrektur till Dig för godkännande och därefter har Du tackkorten inom 2-3 dagar i din brevlåda.

Låt oss hjälpa dig att säga tack på ett personligt och vackert sätt till de som har närvarat vid begravningsakten med ett tackkort som är utformat efter din vilja och ditt tycke

Prästkragar

Ängsklocka

Talgoxe

Nalle

Personligt foto

Röd ros

Personligt foto