Bårtransport

Inför en begravning så är det många praktiska saker att ta ansvar för. Bårtransport kan vara en del av detta.

Kontakta oss idag

Bårtransport av den avlidne

När dödsfallet inträffar under en sjukhusvistelse kommer den avlidne att föras till bårhus/kylrum av sjukhusets vaktmästeri.

Då dödsfallet sker utanför sjukhuset lämnas ansvaret för transport till anhörig. Anledning till detta är, att vårdpersonal inte ska styra kund till annan begravningsbyrå än den som anhörig önskar att få begravningen arrangerad av.

Du kan kontakta oss direkt för att ordna med transport av avliden från boendet, som en del av arrangemanget kring begravningen. Kostnad för detta debiteras dödsboet. I vissa fall, då läkare kräver obduktion, kan landstinget komma att stå för kostnaden. Om Du väljer att låta oss ombesörja bårtransporten, kan du vara lugn och trygg med ditt val.

Låt oss hjälpa dig med en värdig bårtransport.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss

Kontakta oss
0176-224480 Norrtälje

0176-50700 Väddö

info@vaddobegravningsbyra.se

Hitta hit

Norrtälje, Esplanaden 14

Väddö, Simpnäsvägen 15

Orgnr: 559030-7905

Swishnr. 123 653 48 46

Väddö Begravningsbyrå AB

Vi gör vårt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Att du känner dig trygg med arrangemanget och nöjd med resultatet. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravstenar. 

Du kan även beställa kistdekorationer, urndekorationer, kransar, sorgbuketter, sorgarrangemang, hjärtan m.m

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Väddö Begravningstjänst aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Väddö Begravningstjänst.