Ett minnesalbum av begravningsakten

Vi hjälper er att sätta ihop ett minnesalbum för att bevara minnet från begravningen

Kontakta oss idag

Minnesalbum

Att ta adjö av nära och kära är en uppgift som ibland kan visa sig övermäktig, där sorg och andra tankar kan grumla sinnet till den grad att man endast har vaga bilder från begravningsakten. Vi på Väddö Begravningsbyrå skapar därför minnesalbum som en vacker avslutning på vårt åtagande kring begravningen.

I minnesalbumet dokumenterar vi akten med bild och text för att du sedan ska kunna ha det som minne. Detta har visat sig vara väldigt uppskattat från våra kunder, och det är vår innerliga önskan att detta även kommer att omfatta dig. Utöver text och bild kan vi även erbjuda videofilmning av bra kvalitet om så önskas. Vid något tillfällen har vi lagt ut dessa filmer på vår webb för att anhöriga och släktingar som ej kunnat närvara vid begravningsakten ska kunna få se hur det var, allt med ljud och rörlig bild. Detta har varit oerhört uppskattat.

Vi på Väddö Begravningsbyrå har mångårig kompetens och stor förmåga till att skapa fina arrangemang som är värda att ta fram, båda nu och efter att åren har gått. Låt oss upprätta ett minnesalbum som ett minne Du alltid kan ha med dig.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss

Kontakta oss
0176-224480 Norrtälje

0176-50700 Väddö

info@vaddobegravningsbyra.se

Hitta hit

Norrtälje, Esplanaden 14

Väddö, Simpnäsvägen 15

Orgnr: 559030-7905

Swishnr. 123 653 48 46

Väddö Begravningsbyrå AB

Vi gör vårt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Att du känner dig trygg med arrangemanget och nöjd med resultatet. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravstenar. 

Du kan även beställa kistdekorationer, urndekorationer, kransar, sorgbuketter, sorgarrangemang, hjärtan m.m

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Väddö Begravningstjänst aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Väddö Begravningstjänst.