Dödsannons

Att ta adjö av någon som har avlidit kan omfatta att utforma en vacker dödsannons. Med hjälp av den kan nära och kära delges dödsfallet på ett personligt sätt samtidigt som de får information om en planerad begravning. 

Kontakta oss idag

Hur går vi tillväga för att skapa dödsannons?

Vi på Väddö Begravningsbyrå hjälper göra en dödsannons personlig. Förr styrdes utformningen många gånger av traditioner, samt tidningens regler. Nu finns många symboler som gör det möjligt att utforma en mer personlig dödsannons. Valet kan upplevas som svårt då utbudet är stort, men vi rekommenderar att tänka på vem den avlidne personen var och dess intressen. På vår webbplats finns allt samlat som en traditionell annons innehåller. Vi hoppas det kan underlätta för dig i din förberedelse inför beställningen. Låt oss hjälpa dig i utformandet av en personlig dödsannons och införandet i den tidning Du önskar. Önskar du skapa endast ett Minnesrum så går det också bra.

Vårt annonsarkiv finner du här

Tackannons

Det är brukligt att den sörjande familjen tackar alla som hedrat minnet av den avlidne efter begravningen. Ett tack för telefonsamtal, brev, meddelanden, blommor och gåvor före och vid begravningen.

Det kan man göra genom att personligen ringa, skicka ett tackkort eller det mer effektiva sättet genom att publicera en tackannons i dagstidningen.

Ibland sker en kombination, då släkt och vänner som ska tackas bor utspritt i landet. Vi på Väddö Begravningsbyrå hjälper dig gärna med detta, oavsett om vi arrangerat begravningen eller inte.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss Annonsarkiv